I Schæffergårdens Restaurant Wohlert kan vi traktere både det lille selskab i en del af den lyse restaurant, men også helt op til 250 gæster, hvis hele restauranten inddrages. Uanset hvor på Schæffergården du beslutter dig for at byde dine gæster til bords, så er det altid køkkenchef Kristian Hansen og hans stab samt restaurantchef Ken Gerner Petzold, der med sikker hånd sørger for det høje og spændende niveau i gastronomiens verden.
Tekst: Helle Ratzau Foto: Torben Åndahl
Alt kan lade sig gøre på klassiske festmenuer, men også på det fine fransk-nordiskinspirerede køkken, der passer så godt til årstidens allerbedste og friskeste råvarer. Du kan også sammensætte menuen selv, og du kan byde dine gæster på go'natmad. Valget er dit!
Vinkælderen er enestående, og Ken Gerner Petzold har søgt både klassikere, nye og spændende vine på alverdens vinmarker, der kan berede dig et gensyn med det velkendte og måske helt sublime, men også overraskende nye vinøse oplevelser.
Kammusling med havtorn som ceviche
En smuk og frisk forret med tynde skiver af kammusling i havtornjuice. Havtorn giver en syrlig smag af passionsfrugt, som står i skøn kontrast til stænk af spansk koldpresset olivenolie, som kradser lidt. Hertil pyntet med salturt og skovsyre samt friske rødløg. Virkelig en farverig og smagfuld start på en fantastisk aften.